Glas fleurt en leeft!

Gekleurd glas is fascinerend. Het verandert mee met het licht en geeft de indruk te bewegen, te leven. Geen wonder dat glas-in-loodpanelen al eeuwen worden gemaakt en dat ze qua stijl veranderen met de tijd. Het ambacht is niet veranderd, wel zijn steeds levendiger en kleuriger soorten glas gemaakt.

Met de glas-in-loodtechniek maak ik zo’n beetje alles: voorzetramen, spiegels, balkonschermen, lampen, pendels, tuinversieringen en objecten (beelden, trofee├źn, schalen, enzovoort), van modern tot klassiek. Kant-en-klare producten heb ik niet op voorraad; ik werk in opdracht, op maat en naar wens. De klant kan zelf iets ontwerpen, maar ik denk ook graag mee over vorm, voorstelling, glassoorten en kleuren. Het resultaat is hierdoor altijd eigen, apart en uniek.

Glas-in-lood is decoratief en fleurt op. Het biedt een goede afscherming tegen inkijk, maar maakt niet donker, doordat het licht gefilterd doorlaat. Ook is het uitermate geschikt om fel licht te temperen en om kleur op wanden te toveren. Bovendien is het niet alleen prachtig om zelf te bezitten, maar ook om anderen een persoonlijk cadeau te geven. Nagenoeg alle maten, ontwerpen en kleurschakeringen zijn mogelijk.

En heeft u een beschadigd glas-in-loodpaneel? Meestal kan ik dat prima repareren. Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bekijken en een kostenindicatie te geven.